Duizend olifantenitems en een geweldige opbrengst voor de strijd tegen EEHV

07 September 2021 17:53

Aafke Penning, initiatiefneemster van de actie Omarm Olifanten, organiseerde afgelopen weekend de 'Olifantenmarkt' in DierenPark Amersfoort om geld op te halen voor haar actie voor Vrienden Diergeneeskunde. Samen met een groep enthousiaste vrijwilligers verzamelde zij maar liefst 1000 olifantenitems die de bezoekers gratis mochten uitzoeken, in ruil voor een donatie.

"De Olifantenmarkt in DierenPark Amersfoort was een waar feest, met een OLIFANTASTISCHE opbrengst van maar liefst… €3302,91! Dank aan ieder die een donatie deed. Elke stap telt, elke euro telt; voor het onderzoek naar het EEHV herpesvirus bij olifanten, door Vrienden Diergeneeskunde Faculteit Diergeneeskunde."
 
 
Wij willen Aafke van Omarm Olifanten, alle vrijwilligers, de Marjo Hoedemaker Elephant Foundation en DierenPark Amersfoort ENORM bedanken voor het mogelijk maken van deze geweldige actie. Dankzij jullie inzet komen we weer een belangrijke stap dichter bij ons doel: snelle, betrouwbare diagnostiek, een effectieve behandeling en een vaccin tegen EEHV. Samen maken wij stap voor stap het verschil! 
 
 
Wil je meer zien van de Omarm Olifantenmarkt in DierenPark Amersfoort? Neem een kijkje op de Facebookpagina van Omarm Olifanten.
 
 
Meer weten over dit project? Lees het hier!