Nieuwste actie(s) campagne Omarm Olifanten: T-shirt ontwerpwedstrijd voor Stappenactie "Elke stap telt!"

14 juli 2020 10:54

Toevoeging (9 december 2020) aan onderstaand bericht: Helaas zat de aangekondigde start van "na de zomervakantie" er niet in. Zodra het mogelijk is binnen de aangegeven Corona-maatregelen start de grote Stappenactie “Elke stap  telt!”. Wat in het vat zit, verzuurd niet. Zodra er meer nieuws is over de Stappenactie hou ik je vanzelfsprekend via deze campagnepagina en facebook op de hoogte! 

Wist jij dat: 

  • Jij ook mee kunt strijden voor de olifanten? Na de zomervakantie start onze grote Stappenactie “Elke stap  telt!”. Voor elke kilometer die jij loopt vraag je aan vrienden, familie, kennissen en mensen die je tegenkomt, of  ze jou willen sponsoren. Hoe meer kilometers jij loopt, hoe meer geld jij ophaalt! Daarom ook de naam “Elke  stap telt!”, want met jouw stappen help je de Aziatische olifanten. 
  • Je een speciaal pakket krijgt met uitleg en informatie als je deelneemt aan de Stappenactie? In dit pakket zit bijvoorbeeld een bijzonder T-shirt, waarin je goed herkenbaar bent als je loopt voor de olifanten, maar ook een Stappendagboek en Sponsorlijst. Wil jij na de zomer deelnemen aan de Stappenactie? Stuur dan een mail naar omarmolifanten@gmail.com. Zet daarin ajb je naam, je leeftijd (als je jonger bent dan 18) en je emailadres. Dan neem ik contact met je op!
  • Je NU al kunt starten met jouw hulp? Ontwerp een T-shirt dat te maken heeft met olifanten. Uit alle inzendingen kiezen wij het beste ontwerp. Het ontwerp van deze winnaar of winnares komt op de voorkant van  het T-shirt van de Stappenactie! Stuur vóór 1 september 2020 een mail met jouw ontwerp naar omarmolifanten@gmail.com of per post naar Vrienden Diergeneeskunde, t.a.v. Inga Wolframm, Postbus  80125, 3508 TC Utrecht. Je mag er zoveel insturen als je maar wilt! Donderdag 10 september 2020 om 17:00 uur wordt het winnende ontwerp bekend gemaakt deze website. De winnaar of winnares krijgt ook een mailtje. Hieronder zie je alvast een paar mooie voorbeelden van ontwerpen.
  • Deze twee actie(s) voor olifantenliefhebbers van alle leeftijden zijn?!
  • Nieuwtje: Job -de jongen die het eerste ontwerp hieronder tekende- krijgt een speciale rol binnen de Stappenactie "Elke stap telt!". Over hem lees en zie je binnenkort dus meer op deze website en facebook...!
  • Klik HIER voor het ontwerpblad en om meer over de tekenwedstrijd en de Stappenactie "Elke stap telt!" te lezen.

 

Inzending van Job (12 jaar): 

 

 Inzending van Bas (10 jaar):

 

Inzending van Josefien (9 jaar):