Job Nagel

Job Nagel
from €5,000 (47%)

Doneer nu!

Wandelactie 2022:

Job (15) stapt van Afrika naar Azië 

(mèt WINACTIE voor jou! )
 
Slechts twaalf jaar oud was Job Nagel toen hij zijn plan voorlegde om geld in te zamelen voor Omarm Olifanten. Door de geldende maatregelen kon zijn actie eerder helaas nog niet doorgaan, maar zoals hij al die tijd zei: wat in het vat zit, verzuurt niet. 
 
En nu is het dan éindelijk zover: Job gaat wandelen van de Afrikaanse Olifanten in Ouwehands Dierenpark naar de Aziatische Olifanten van DierenPark Amersfoort! 
 
Op woensdag 26 oktober zal hij, samen met de vrijwilligers die -delen van de route- aansluiten, om 9.00u. starten aan zijn tocht van bijna 33 kilometer! 
 
Job is, net als zijn grote voorbeeld Marjo Hoedemaker, dierenliefhebber in hart en nieren en mag zich sinds kort met gepaste trots “Gids” noemen in DierenPark Amersfoort. Vol liefde en enthousiasme neemt hij jong en oud mee door het park en deelt zijn passie voor het dierenrijk.
 
Natuurlijk loopt hij dus niet voor niets: hij wil graag nog meer awereness creëren voor het onderzoek naar het EEHV virus bij olifanten èn de teller van de campagne flink laten oplopen. 
 
🫵 Welke bedrag sponsor jíj voor deze (oli)fantastische actie? 
 
Hoe hoger het bedrag, hoe beter; voor de olifanten èn voor jezelf…
 
🤩 Winactie: De 2 donateurs met de hoogste donaties voor zijn wandeltocht krijgen 2 tickets voor DierenPark Amersfoort inclusief een privé rondleiding door het gehele park, van gids Job! 
 
➡️ Zet zelf dus vooral een leuke actie (flessen inzamelen/sponsorlijst etc etc) op om jóuw donatie zo hoog mogelijk te maken, want deze prijs wil je absoluut winnen! 
 
➡️ Deel dit bericht vooral ook met vrienden, familie, kennissen, collega’s, clubgenoten en anderen. Vertel het door, stuur het door, deel dit bericht. 
 
🐘 Samen in de strijd tegen het herpesvirus! 💝
 
👣 Elke stap telt, elke euro telt.